Kas

Artistik Jimnastik 1.Lig Minik Kızlar Takım Türkiye 1. olan öğrencilerimizi ve Singapur Matematik Olimpiyatları Türkiye 1. olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile anma etkinliği düzenlendi. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında Müdürlüğümüz ile Türk Kızılayı Küçükçekmece Şubesi işbirliği ile okulumuzda düzenlenen etkinliklerle öğrencilerimiz Kızılay'ı ve önemini kavradılar.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle büyük bir çoşkuyla kutlandı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Işıl ŞAHİN ilçe birincisi olarak bizleri gururlandırmıştır. Düzenlenen törende öğrencimizin ödülü Küçükçekmece Kaymakamı Sayın Turan BEDİRHANOĞLU tarafından verilmiştir. Emeklerinden dolayı sınıf öğretmeni Reyhan GÖMLEKSİZ'e ve ailesine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun en özel öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan doğum günü kutlamasına Okul Müdürümüz Ufuk BALCI katılarak sürpriz hediyeler verdi.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz hazırladıkları mamalarla okulumuzda öğrencilerimize arkadaşlık yapan kedileri beslediler. Etkinlik kapsamında yapılan çalışmaları sergilediler.

Ekm

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TBA Akademilerine okulumuz ev sahipliği yapmaktadır. Akademi kapsamında okulumuzda düzenlenen ilk eğitime  Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat GÖZÜDOK okulumuzu ziyaret ederek eğitime katılan öğretmenlere başarılar diledi. Eğitim öncesi Okul Müdürümüz Ufuk BALCI Tasarım Beceri Atölyelerini ve yaptığımız çalışmaları katılımcı öğretmenlerle paylaştı.

Eyl

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde düzenlenen "Masal İstanbul Festivali" etkinliğine okulumuz öğrencileri katıldı. Öğrencilerimiz hem masal anlattı hem de festival kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Eyl

Dünya okul süt günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan etkinlikler öğrencilerimiz tarafından sınıf panolarında ve "Yaz, Çiz, Boya" köşelerimizde sergilendi.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında okulumuz konferans salonunda pandemi tedbirlerine uygun olarak anma programı düzenlendi.

Tem

Sunuculuğunu okulumuz öğretmenlerinden Reyhan GÖMLEKSİZ'in yaptığı Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eTwinning ödül töreni gerçekleştirilmiştir. Törende okul müdürümüz Ufuk BALCI Ulusal Kalite Etiketini, öğretmenlerimiz Nermin YAZICI, Şirin SAPSAĞLAM ve Zehra KOÇ ise proje Ulusal Kalite etiketlerini teslim aldılar.

May

1-7 Mayıs Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri "Trafikte Küçük Hata Yoktur" isimli tiyatro gösterisini çevrimiçi olarak izlediler.

#EvdeyimAmaTrafikKurallarıAklımda

#TrafikteHerYılDahaİyiye

#EmniyetKemerimiUnutmam

May

Almanya ve Polonya ile ortak olduğumuz "Making Math More Motivating " isimli proje çalışmalarımız uzaktan da olsa devam ediyor. Bugün  okulumuzun 4. Sınıf öğrencileri Polonya ve Almanya'daki okulların 4. Sınıf öğrencileriyle buluştu.

Kendilerinden, okulumuzdan, İstanbul ve Türkiyeden bahsettiler. Toplantılar ayrıca gelecek çalışmalar için planlar yapıldı.

Pandemi tedbirleri nedeniyle bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız büyük çoşku ve heyecanla tüm öğrencilerimizin katıldığı  çevrimiçi düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Bu önemli günde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal'i, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha anıyor, tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyoruz.