May

2024 MART AYI GELİR GİDER BİLANÇOSU

HALKALI CUMHURİYET İLKOKULU OCAK 2024 BİLANÇOSU

May

Okulumuz 4.sınıf öğrencilerinin 2.Dönem Ölçme ve Değerlendirme işlemleri hakkında Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'nün 20.05.2021 tarihli ve 25305232 sayılı yazısı gereği aşağıdaki planlama yapılmıştır.

Velilerimiz 26 Mayıs 2021 16.00'a kadar ekte bulunan dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra okulumuz halkalicumhuriyetilkokulu1923@gmail.com mail adresine gönderebilir ya da 10.00-16.00 saatleri arasında okul müdürlüğümüze elden teslim edebilirler.

Dilekçeyi indirmek için tıklayınız.

Ock

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kaleme alınan, 'Hayatın İçindeki Müfredat' kitabının tanıtım toplantısı gerçekleşti. Hazırlanan el kitabında ailelere "Günlük yaşamımızın aslında çocuklarımız için ne kadar zengin ve keyifli bir öğrenme ortamı olduğunu birlikte fark edelim istiyoruz" diyerek seslenen Ziya Öğretmen, bu sayede çocukların o hep akıllarındaki "Derslerde öğrendiklerim ne işe yarayacak?" sorusuna da yanıt vermenin kolaylaşacağını ifade etti.

Kas

"Making Maths More Motivating" isimli Erasmus K229 Projemiz kabul edildi ve Türkiye Ulusal Ajans ile proje sözleşmesini imzaladık. Polonya ve Almanya stratejik ortaklarımız ile matematik çalışacağız.