May

İlçemizde düzenlenen Uzay Yolculuğu temalı Resim yarışmasında okulumuz 3/C sınıfından Ali Yaman ATEŞ 2. olmuştur. Öğrencimizi, velisini ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

May

ÇANAKKALE GEZİSİ

Şbt

Öğrencilerimizi tebrik ediyor. İl Satranç Turnuvasına katılacak olan Kızlar Grubumuza başarılar diliyoruz.

Okul Bahçesinin Düzenlenmesi

Şbt

Okul bahçemiz öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerini geliştirecek  şekilde yeniden düzenlenmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okul programı gerçekleştirildi.

Kas

"En iyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında okulumuz ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim işbirliği ile "Uyuşturucu ile Mücadele Farkındalık Eğitimi" düzenlendi.

Kas

"Okullarda Orman Projesi" kapsamında Fenertepe orman bölgesine öğrencilerimiz tarafından meşe fidanı dikimi yapılmıştır.

Mrt

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında tüm öğrencilerimizle ortak okuma saati yapıldı.

Mrt

İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılı Afet Tatbikat yılı olarak belirlenmiş ve ülke genelinde eş zamanlı tatbikat yapılarak toplumda afet farkındalık bilincinin arttırılması kararı alınmıştır.

Okulumuzda AFAD koordinesinde ülke geneli uygulanacak olan 04.03.2022 (Cuma) saat 11:30'da deprem anı ve tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Velilerimize yönelik olarak "Afet Farkındalık Eğitimi" düzenlendi.

Ara

Okulumuz 3-C sınıfı öğrencileri Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Üniversitesi'ne giderek disiplinler arası hazırlanan ders içerikleriyle eğlenceli ve bilgi dolu bir zaman geçirdiler.