Penpals From Europe

Proje hakkında

Bu proje ile öğrencilerimizi okuma becerilerinin yanı sıra İngilizce yazma becerilerini de geliştirmeye teşvik ediyoruz. Ayrıca, dünyanın ne kadar büyük olduğunu ve diğer ülkelerle iletişim kurmak için İngilizce öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu anlamalarını istiyoruz.

AMAÇLARI

- İngilizce yazma becerilerini geliştirmek
- Okuma becerilerini geliştirmek
- Diğer kültürleri öğrenmek
- Diğer ülkelerden arkadaşlar edinebilmek
- Onları günlük ders rutinlerinden çıkarmak
- Dünya görüşlerini genişletmek

İŞ SÜRECİ

Öğretmenler öğrencileri eşleştirecek, böylece tüm okul yılı boyunca herkes aynı arkadaşa sahip olacak.
- Kasım sonu:Öğrenciler tarafından hazırlanan bir tanıtım mektubu ve Noel kartının eşleştiği arkadaşına posta yoluyla gönderilmesi.
- Ocak:Öğrencilerin kendi şehirlerinden kartpostal göndermesi, web 2.0 uygulamalını kullanarak memleketlerini anlatması
- Mart:günlük yaşamlarının bir yönünü anlatması  ve onlara ne yaptıklarını gösteren resimleri padlet albümünde gösterilmesi
- Mayıs: yaz tatilleri hakkında konuşabilmeleri, bir sunum hazırlaması. Öğrenciler tarafından yapılmış bir "hoşçakal" sanat (tasarım) çalışmasının gönderilmesi.

BEKLENEN SONUÇLAR

Projenin Twinspace sayfası aktif kullanıcı üye olan öğrencilerin birbirlerini daha iyi tanımaları için resimlerini, videolarını vb. çalışmalarını paylaşabileceği son sanal bir ortam olacak.

21-12-202021-12-202021-12-202021-12-202021-12-202021-12-2020

Yayın: 21.12.2020 - Güncelleme: 25.12.2020 12:17 - Görüntülenme: 368